szűzérme

burgonya, lecsó, magyaros, paprika, paradicsom, szűzérme, szűzpecsenye

Magyaros szűzérme

Kandikó Éva

Ez a lecsós, magyaros ízvilágú szűzérme igazi klasszikusa a hazai konyhának, érdemes kipróbálni, ha valami igazán jóízű ételre vágyunk. Vasárnapi ebédnek tökéletes.

Tovább olvasom »
gomba, sértés, szűzérme, tejszín

Gombás szűzérme

Kandikó Éva

A szűzérme nem az olcsó húsok közül való, ezért érdemes jól elkészíteni, ha már rászántuk magunkat a megvásárlására. A legfontosabb dolog, hogy ha sütjük, sose süssük túl, maradjon a közepe rózsaszín, akkor omlós, és nem cipőtalp jellegű.

Tovább olvasom »
bor, citrom, szalmaburgonya, szűzérme

Citromos szűzérme tallérok

Hegyvári Zoltán

Népszerű és könnyen elkészíthető alapanyag a sertésszűz, aminek most egy különleges változatát hozom. A pikáns citromos íz, maga a mártás és a szalmaburgonya olyan elegyet képez, ami népszerűbbé tehet téged a családtagjaid körében.

Tovább olvasom »
bacon, sértés, szűzérme

Baconbe tekert szűzérme

Kandikó Éva

Szűzérmét nem minden nap készít az ember, mert nem ez a legolcsóbb húsfajta, és ha nagyobb mennyiséget kell főznünk, szűzpecsenyéből igencsak drágán jönnénk ki. De ha tehetjük, használjuk bátran, mert igen nemes húsféleség. Ne klopfoljuk, ne süssük túl!

Tovább olvasom »
bacon, karácsony, szűzérme, ünnepi

Baconbe tekert szűzérme

Kandikó Éva

Tökéletes ünnepi fogás, nemcsak a szűzérme nemes volta miatt, hanem mert a tálalása is nagyon dekoratív. Ráadásul akár hiszed, akár nem, szinte alig van vele munka. Már csak egy látványos köret kell mellé, és kész az ünnepi vacsora!

Tovább olvasom »