szenvedély

ágy, első randi, félrelépés, nemzetek összehasonlítása, szenvedély, szex

Nem hiszed el, kik bújnak leghamarabb ágyba?

László Márta

Egy friss nemzetközi tanulmány feltárta a Top 10 nemzetet, amelynek párjai valószínűleg az ágyban kötnek ki már az első randin. Arra is kíváncsiak voltak a kutatók, hogy a partnerek hová viszik újdonsült szeretőjüket, és mi az, ami miatt átlépik azt a bizonyos határt?

Tovább olvasom »
házasság, humor, kompromisszum, párkapcsolat, szenvedély, szerelem, szex

Nem szokás szeretni azt, ami a miénk…

Krajcsó Judit

Úgy nézett rá, mint egy első randis. Valami kedveset súghatott a fülébe, mert a nő elmosolyodott, és hagyta, hogy a férfi finoman arcon csókolja mindenki előtt, a zsúfolt és ideges pénztári sorban. Ismerem őket. Már 34 éve házasok, és láthatóan még ugyanazzal szenvedéllyel szeretik egymást. Mi a titkuk? Létezik élethosszig tartó szerelem?

Tovább olvasom »
párkapcsolat, szenvedély, szerelem, szex, vágy

Vágyfokozó szerelmi játékok

PP-Eletforma

Mi lenne, ha nem csak olvasnánk a fantasztikus szexről, hanem végre a tettek mezejére is lépnénk? A világ vezető szexuális jólléti márkája  a Durex most vágyfokozó játékokkal és egy szenvedélyes videóval inspirál bennünket, hogy próbáljuk ki már valami újat az ágyban is…

Tovább olvasom »
baba, kapcsolat, szenvedély, szex, szülő

Ölelj, ,mert most meghalok nélküled!

PP-Eletforma

Kissé feszengve ültünk egymás mellett, sorra gyújtottuk meg a cigarettákat- én magam soha nem dohányoztam se előtte, se utána. Vártuk, hogy történjen valami, de a számtalan “nemszabad, nemhelyes” gondolat, félelmek, tabuk furakodtak be.

Tovább olvasom »