sütőpor

amerikai, liszt, palacsinta, reggeli, sütőpor, tej

Amerikai palacsinta

Kandikó Éva

1993-ban ismerkedtem meg az amerikai palacsintával. Ekkor jártam ugyanis az Egyesült Államokban először látogatóban. Azóta az amerikai palacsinta iránti szerelem töretlen, és régi fényében ragyog, ahogy az első pillanattól kezdve.

Tovább olvasom »
ecet, liszt, sajt, só, sütőpor

Ecetes sajtos rúd

Emese Fodor

Attól, hogy egy sós rúd hozzávalói egyszerűek, még lehet nagyon jó a végeredmény. Most is ez történt, hiszen ebben a sósban gyakorlatilag a liszten, són és margarinon kívül alig van más.

Tovább olvasom »
citromhéj, fánk, liszt, sütőpor, tojás, túró, túrófánk

Túrófánk

Kard Éva

A fánkot mindenki szereti, legalábbis én még nem találkoztam olyan emberrel, aki visszautasította volna. Ez a túrófánk pedig végtelenül egyszerű, nem kell keleszteni, mégis a fánkozás szuper élményét adja. Mindenkinek ajánljuk szeretettel Kard Éva receptjét.

Tovább olvasom »