sorozat

Adam Devine, film, gála, Los Angeles, MTV Movie & TV Awards díj, sorozat, színész, televíziózás

Tippelj, kik csókolnak a legjobban?

László Márta

Nyilvánosságra hozta az MTV az első MTV Movie & TV Awards díjátadó gála vadonatúj kategóriáit és a jelölteket. A csatorna idén a hollywoodi produkciók mellett a legjobb tévésorozatokat is díjazza: a legtöbb jelölést a Tűnj el!, a Stranger Things és a Szépség és a szörnyeteg kapta. A gálát a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban rendezik május 7-én, a házigazda a humorista, film- és tévésztár Adam Devine lesz.

Tovább olvasom »
Cool, krimi, RTL, sorozat, tévéműsor

Időről időre

László Márta

Friss amerikai sorozat érkezik az RTL Magyarország sorozatcsatornájára, a Coolra. Az amerikai premier után alig három héttel már magyar szinkronnal láthatják a nézők a Time After Time krimisorozatot, ami itthon Időről időre címmel fut majd.

Tovább olvasom »
Havas Dóra, Mi van a hűtőben, sorozat, TV Paprika

Mi van a hűtőben?

PP-Eletforma

Ez a címe a TV Paprikán induló praktikus, új, saját gyártású műsornak. Főszereplői pedig: Havas Dóra, a gasztronómia rajongója, aki főz-süt, mindezt megírja, vagy épp tv-műsorban mondja el, és mutatja meg, mint épp most is; Bede Róbert mesterszakács, aki több mint tíz év alatt mintegy 30 gasztronómiai műsort készített a csatorna lelkes nézőinek; valamint Kapusi Gerti, akinek minden álma a sütemény.

Tovább olvasom »
családegyesítés, Keresem a családom, RTL, sorozat

Újra keresem a családom

László Márta

Immár a harmadik évaddal jelentkezik február 14-étől kedd esténként a családtagok egymásra találását segítő műsor, a Keresem a családom az RTL Klubon. Lilu és a műsor stábja ezúttal is bejárta a világot, hogy megtalálják az eltűnt vagy egymástól elszakadt rokonokat.

Tovább olvasom »
A mi kis falunk, RTL, sorozat, vígjáték

Vadoantúj vígjáték

László Márta

Este indul az RTL Klub új vígjátéksorozata, A mi kis falunk. A szereposztás parádés, eleve garancia a sikerre. A produkció egy komédiákkal, karakteres lakókkal teli falu életébe enged bepillantást.  

Tovább olvasom »
20 milliós nyeremény, Istenes Bence, kaland, RTL, sorozat, trúpus, túlélő show

Istenes Bence búcsút int a családjának

László Márta

Hamarosan az RTL Klubon jelentkezik a világ egyik legnépszerűbb túlélő-showja, a Survivor. A jelentkezés már megkezdődött a www.rtl.hu/survivor linken, ahova minden kalandvágyó, határait feszegető, vállalkozó szellemű nő és férfi jelentkezését várják, akik szívesen kipróbálnák magukat nomád körülmények között egy trópusi szigeten.  Nem titok, a cél a túlélés és a főnyeremény, mely ezúttal 20 millió forint! Sőt, most már a műsorvezető személye sem titok, aki nem más, mint Istenes Bence.

Tovább olvasom »
magyar, sorozat, szatíra, színház, tévéműsor

Csak színház, más semmi

László Márta

Folytatódik a Csak színház és más semmi című sorozat a Dunán. Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciójának újabb epizódjai február végétől heti rendszerességgel, péntek esténként 20.30-tól lesznek láthatók. 

Tovább olvasom »
Pékfivérek, sorozat, TV Paprika

Pékfivérek – új sorozat a TV Paprikán

Kandikó Éva

A családi vállalkozásban dolgozó Tom és Henry szerint a brit ételek népszerűtlensége teljesen alaptalan, hiszen Nagy-Britannia híres a lelkes, elkötelezett termelőiről, akik mind kiváló alapanyagokat biztosítanak ahhoz, hogy végül remek fogások készüljenek az otthonokban is.

Tovább olvasom »
hírműsor, RTL, show, sorozat, új műsorrend

Hoppá! Kapcsolj rá!

László Márta

A Konyhafőnök negyedik évadának végével átalakul az RTL Klub esti műsorrendje. A Fókusz újra az RTL Híradó után jelentkezik, emellett vadonatúj évadokkal tér vissza a Keresem a családom, a Válótársak és a Gyertek át! is.

Tovább olvasom »
második évad, RTL, sorozat, tévéjáték, válás, Válótársak

Ismét válunk, válogatunk!

László Márta

Dobó Kata ismét szexisen hódít, Stohl András pedig kőkemény ellenféllel találja szemben magát az RTL Klub nagy sikerű sorozatában. Nem csalás, nem ámítás, a sokak kedvenc sorozata ismét a színre lép!   

Tovább olvasom »
20 millió forint, kvízjáték, sorozat, Tilla, TV2

20 millió lapul Tilla zsebében

László Márta

Megújult szabályokkal és még nagyobb, 20 millió forintos főnyereménnyel tér vissza a TV2 képernyőjére a Bumm!. A csapatoknak ezúttal is nyolc darab bombát kell hatástalanítaniuk, de a kvíz show szabályai megváltoztak.

Tovább olvasom »
humor, kilencedik csatorna, sorozat, szórakozás, TV2

Először is kapsz egy fülest!

László Márta

Október 30-án mutatkozik be a Humor+, a humorcsatorna. Az indulás estéjén szórakoztató átverésekkel érkezik a csatorna vadonatúj, saját gyártású tartalmaként a Kapsz egy fülest. A későbbiekben rendhagyó mini-ütközetekkel rajtol az Ember vs. Légy című műsor, valamint a vígjátéksorozatok sokszínű tárházából is válogathatnak majd az érdeklődők, legyen szó országos premierekről vagy a legnagyobb közönségkedvencekről.

Tovább olvasom »
Arató-Parlament, bélyeg, Benedek Imre, sorozat, új kiadás

Újra itt a klasszikus Arató-Parlament

László Márta

Szelvényes forgalmi bélyegen örökíti meg a Magyar Posta a bélyeggyűjtők köreiben klasszikusnak számító Arató–Parlament című bélyegsorozat kibocsátásának 100. évfordulóját. Az Üzenet bélyegem IV. – Belföld35 forgalmi bélyeghez kapcsolódó szelvényen az Arató–Parlament bélyegsorozat 4 és 15 filléres Arató, valamint 10 koronás Parlament címletei alkotta montázs látható. Az újdonságot Benedek Imre grafikusművész tervei alapján a Pénzjegynyomda gyártotta. 

Tovább olvasom »
apa, család, halak, kislány, Nickleodeon, program, sorozat, sztár, Tropicarium

Igazi cukorfalat Sipos Tomi kislánya! Láttad már?

Krajcsó Judit

Alaposan megváltozott Sipos Tomi élete, amióta megszületett első gyermeke, a most 3 éves Emma. A zenész korábban motorozással, főzéssel, vagy baráti társaságban lazult, most azonban a legtöbb szabadidejét családjával tölti és gyakran szervez apa-lánya napokat is kislányával. Emma nagyon élvezi az apukájával töltött időt, aki igyekszik minél érdekesebb programokra vinni óvodás lányát.

Tovább olvasom »
gyerekműsor, iskola, rock, sorozat, tanár, tévé

Egy ilyen tanár minden diák álma!

Krajcsó Judit

Egy helyettesítő tanárt sohasem egyszerű megszokni, főleg ha teljesen újszerű módszerekkel kezd el tanítani, ami persze nagyon meglepi a gyerekeket, ám hamar rájönnek, hogy álmaikban sem kívánhattak volna jobb oktatót. Új sorozatban ismerkedünk meg egy Rocksuli életével a kedvenc gyerekcsatornánkon.

Tovább olvasom »
film, karakterek, RTL, sorozat, vidék, vígjáték

Forog A mi kis falunk

László Márta

Már javában zajlanak a forgatási munkálatai az RTL Klub új sorozatának, A mi kis falunknak. Az eddig elkészült anyagokból pedig már egy rövid hangulatvideót is összeállítottak a készítők.

Tovább olvasom »
gyerekek, játék, Kiwi TV, mese, sorozat, szórakoztatás, tévéműsor, TV2

Mi köze Mátyás királynak a Zűrgombócokhoz?

László Márta

Saját gyártású újdonságok, sosem látott epizódok, régi kedvencek – szeptember 26-án indul a legkisebbek szórakoztatására, a TV2 Csoport portfóliófejlesztésének újabb állomása, a Kiwi TV. A vadonatúj gyerekcsatornán oktató és szórakoztató tartalmak is helyet kapnak: bemutatkoznak a rosszcsont, de szeretni való földönkívüli karakterek a Zűrgombócok című saját gyártású műsorban, premierepizódokkal is jönnek mindannyiunk kedvenc kék törpéi, a Hupikék Törpikék, valamint olyan kihagyhatatlan klasszikusok is visszatérnek, mint a Mátyás király történetei.

Tovább olvasom »
elittárs, felmérés, párkapcsolat, sorozat, szappanopera

Fütyülnek a Mátyás térre és Csillagkútra a párkeresők

László Márta

Minden harmadik magyar egyedülálló szerint veszít a vonzerejéből az a férfi vagy nő, aki követi a Mátyás király téren vagy a Csillagvirág Klinikán történteket. Egy friss felmérés eredményei erre a szomorú tényre hívták fel a figyelmet. Az Elittárs 715 magyar egyedülálló válaszai alapján vizsgálták, hogy befolyásolják-e a televízióban követett sorozatok a szerelmi életet és a társkeresést. Az eredménye pedig, hogy igen: átlagosan a válaszadók 54 százalékának jobban felkelti az érdeklődését egy olyan egyedülálló, aki ugyanazokat a sorozatokat kedveli, mint ő.

Tovább olvasom »
háttérműsor, RTL Magyarország, showműsor, sorozat, szórakozás, tévéműsor

Begyújtotta rakétáit az RTL

László Márta

Az RTL Magyarország 2016 őszén is számos vadonatúj és megújult műsorral készül. A legtöbb saját gyártású produkció a csatornaportfólión belül ezúttal is az RTL Klubon és az RTLII-n lesz, film- és sorozatpremierekkel pedig elsősorban a Cool készül.

Tovább olvasom »
RTL Klub, sorozat, szórakozás, sztárpárok

Összezárva

László Márta

Az RTL-en is pezseg az élet! Mától nyolc sztárpár méri össze tudását, szeretetét, bátorságát egy villában. Lehet előre tippelni, ki sírja el magát először, illetve ki nevet a végén?   

Tovább olvasom »
gyerekek, iskola, sorozat, spektrum

Életveszélyes iskolai utak

László Márta

Gyerekek hada él a világon, akik kalandos, ugyanakkor sokszor életveszélyes utakon jutnak el az iskolába. Meredek sziklákon kapaszkodnak fel, lyukas csónakban eveznek, vagy napokon át gyalogolnak mezítláb. A kicsiknek Etiópiában a forrósággal, míg Mongóliában a csontrepesztő hideggel is meg kell küzdeniük. A Spektrum televízió ezeket a távoli országokban élő gyermekeket kíséri el, akik nap mint nap kockára teszik életüket, hogy a jobb jövő reményében beülhessenek az iskolapadba!

Tovább olvasom »
RTLII., showműsor, sorozat, tévéműsor, ValóVilág

Újra kukkolhat az ország!

László Márta

Augusztus 27-én ismét megnyitja kapuit a ValóVilág Villa, mely teljesen új külsőt kap a showműsora. Az RTLII-n szombat este induló műsorból kiderül, kik azok a szerencsések, akiknek ezentúl hónapokon keresztül követhetik a mindennapjait a nézők.

Tovább olvasom »
internet, jéték, Nickelodeon, nyár, sorozat, szoftver, szünidő, tévé

Építs játékszoftver-birodalmat a szünidőben!

Krajcsó Judit

Új élőszereplős sorozat indult június 6-ától minden hétköznap a Nickelodeon műsorán, amelyben a csatornától megszokott módon szerepet kap a gyerekek tanítása is. A sorozat 12 éves szereplői egy iskolai tudományos feladat megoldásaként alkotnak olyan mobil alkalmazást, ami akár az év játékává is válhat. A gyerekcsatornának kiemelten fontos az edukáció, így a sorozat indulásával párhuzamosan Facebook-játékot is indított, amelynek nyertesei nyári táborban tanulhatják meg könnyed, játékos formában a programozás alapjait.

Tovább olvasom »
anyatigris, boldogság, elszánt anyák, rivalizálás, siker, sorozat, Szulák Andrea, tévéműsor

Anyatigrisek Szulák Andreával

László Márta

Május 1-jén, anyák napján indul az ID Xtra legújabb sorozata Szulák Andreával. Az Anyatigrisek című vadonatúj sorozat olyan anyákat mutat be, akik semmitől se riadnak vissza, csak hogy az ő gyermekük legyen a legjobb. Akad köztük tökéletes háziasszony, elszánt focistaszülő és született szörnyeteg is. A valós eseteket dramatizálva feldolgozó sorozat Szulák Andreát választotta a házigazda szerepére, aki tökéletesen meg tudja jeleníteni a történetek és a néző közötti kapcsolatot.

Tovább olvasom »
bakancslista, film, gyerkek, Nickelodeon, sorozat

100 dolog, ami kihagyhatatlan a felnőtté váláshoz

PP-Eletforma

Hogyan lehet a legjobbat kihozni a suli utolsó éveiből? Készíts bakancslistát olyan dolgokról, amiket nyolcadikos barátaiddal szeretnél átélni a továbbtanulás előtt! A Nickelodeon legújabb élőszereplős sorozata, A 100 dolog a gimi előtt száz tippet is ad hozzá. A sorozat március 21-én indul minden hétköznap 17.10-kor a gyerekcsatornán, addig pedig következzen hat izgalmas dolog, amivel elkezdődhet a nagy kaland.

Tovább olvasom »
japán, Pkiachu, Pokémon, rajzfilm, sorozat, utazás

4 dolog, ami azonnal agyadba villan!

PP-Eletforma

Pikachu, Charmander, a Rakéta-csapat és persze az elmaradhatatlan tazók; a 2000-es évek kultikus, japán rajzfilmje, a Pokémon máig nosztalgikus emlékeket ébreszt azokban, akik néhány évvel ezelőtt minden szombat és vasárnap reggel felkeltek, csak hogy megnézzék Ash és Pikachu kalandjait.

Tovább olvasom »
Discovery Channel, géprombolók, sorozat, Xtractor

Indul az Xtractor!

László Márta

Visszatérnek a Discovery Channel műsorára a magyar géprombolók! Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid Xtractor című, március 15-én bemutatkozó új sorozatában ismét gépmonstrumokat tesz próbára – és gyakran tönkre –, vicces és veszélyes szituációkba keveredve. A napokban gyanútlan járókelők is meghallgatták a sorozat főcímzenéjét Budapest utcáin, egy játék keretében pedig igazi adrenalindús élménynapot nyerhetnek.

Tovább olvasom »
Cool, film, halottkém, krimi, premier, sorozat

Jön a privát halottkém

László Márta

Egy újabb országos sorozat-premiert láthatnak mától a nézők a Coolon , ugyanis 19.15-kor érkezik a Rosewood című amerikai krimi első epizódja. A Cool számos sikeres amerikai filmsorozatot hozott már el Magyarországra, ott debütált például óriási sikerrel, szinte a világpremierrel egy időben az X-Akták vadonatúj, 10. évada is! Ezt sem szabad kihagyni! 

Tovább olvasom »
film, Péterfy Bori, sorozat, szerelem, televízió, Valentin nap

Véres Valentin – amikor a vágy hajt, a szerelem öl

Krajcsó Judit

A február 14-én vasárnap este 21 órakor az ID Xtra műsorán debütáló Véres Valentin című sorozat történetei hazugságról, árulásról és titkos viszonyokról mesélnek. A valós bűneseteket dramatizálva feldolgozó csatorna első olyan programját láthatják a nézők Magyarországon, ahol a műsor házigazdája egy magyar híresség lesz, a színész-énekes Péterfy Bori. A csatorna kifejezetten a sorozat témájához és hangulatához keresett olyan magyar karaktert, aki meg tudja teremteni a történet és a néző közötti kapcsolatot.

Tovább olvasom »
hidegháború, kalandfilm, német, RTL, sorozat

Jön Kolibri, a kém!

László Márta

Nem kell aggódniuk az RTL-es sorozatfüggőknek! Február 4-től „Volt egyszer két Németország” címmel érkezik a csatornára a Deutschland ’83 című nyolc részes német kalandfilmsorozat, amit a német a német UFA Fiction gyártott. A világpremier egyébként tavaly nyáron volt az Amerikai Egyesült Államokban, a Sundance TV-n, ami azt is jelentette, hogy ez volt az első német nyelvű filmsorozat az amerikai kereskedelmi televíziózásban.

Tovább olvasom »
drónok, élelmezés, sorozat, technológia, tévé, zöldség

Mit fogunk enni pár év múlva?

PP-Eletforma

A Tomorrow’s Food exkluzív premierje idén januárban lesz látható a BBC Earth csatornán, amely bemutatja a nézőknek az ételek izgalmas jövőjét: a szántóföldektől a szupermarketek folyosóin keresztül, egészen az étkezőasztalunkig.

Tovább olvasom »
RTL, sorozat, Válótársak

Mától újra válunk!

László Márta

Az RTL Klub népszerű heti filmsorozata, a Válótársak két hét ünnepi szünet után újra a képernyőn! Csütörtök este 21.20-tól ismét nyomon követhetik a nézők a Stohl András, Scherer Péter, Lengyel Tamás, Gubás Gabi, Balsai Móni és Földes Eszter főszereplésével készült sorozat történéseit.

Tovább olvasom »
dokumentumfilm, hit, Oprah Winfrey, sorozat, spirituális, tévéműsor, TLC

Spirituális utazás Oprah-val

László Márta

Hamarosan érkezik a TLC műsorára az Oprah Winfrey: Hit című dokumentumfilm-sorozat, amely olyan különböző vallású emberek történetét mutatja be, akik a hit segítségével keresik a világ mélyebb értelmét. A sorozat egyik szereplője a 13 éves budapesti ortodox zsidó kisfiú, Mendel Hurwitz is. A nagyon bölcsen nyilatkozó, jó humorérzékkel bíró fiú rengeteg rajongót szerzett magának, és Oprah is szívébe zárta.

Tovább olvasom »
akció-thriler, csernobil, Kálid Artúr, RTL II, sorozat, világpremier

Jön a SZÉRUM!

László Márta

Az RTLII az év végén műsorára tűzi a Stone in the river című nemzetközi piacra készült akció-thriller filmsorozatot Szérum néven. A sorozat világpremierje így Magyarországon lesz, melynek főszerepeiben Kálid Artúr, Czukor Balázs és Pető Kata látható.

 

Tovább olvasom »
három kívánság, koboldok, ovodások, rajzfilm, sorozat, varázsszőnyeg

Shimmer, Shine és barátjuk, a vadóc

PP-Eletforma

Vadonatúj, elsősorban az óvodás korosztálynak szánt animációs sorozattal lepi meg a legkisebbeket a Nickelodeon. A Shimmer és Shine egy “szellemes” ikerpár és emberi barátjuk, Leah vadóc és varázslatos kalandjairól szól. A bájos trió tanulságos és vicces történeteken keresztül mutatja be, hogy ha hibázunk is, abból le kell szűrni a következtetéseket, hogy legközelebb már helyesen cselekedhessünk.

Tovább olvasom »
Aranyélet, film, HBO, krimi, magya színészek, magyar rendezők, saját gyártás, sorozat

Aranyélet nyolcszor

PP-Eletforma

November 8-án este 8 órától indul a magyar HBO 8 részes, saját gyártású, izgalmas krimije, az Aranyélet, mely harmadik a hazai HBO sorozatok sorában. A Társas játékban még párkapcsolati kérdéseket feszegettek könnyedebben, a Terápia már a komolyabb lelki témák felé fordult, az Aranyélet pedig komoly társadalomkritikát fogalmaz meg, egy igazi családi drámát mutat meg. A majdnem 80 napon át forgatott sorozatban egy olyan család játssza a főszerepet, ahol minden a látszatról szól. A sorozatban megjelenő család életét a „Minden rohad, ami fénylik” szlogennel foglalták össze az írók egy mondatban.

Tovább olvasom »
átalakítás, sorozat, szembesítés, televízió, TV2

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem!

PP-Eletforma

Október 18-án új részekkel jelentkezik az Én is tükörbe nézek című átalakító divatműsor a FEM3-on. A vasárnap délelőtti produkció házigazdái, Holdampf Linda és Varró András segítenek a műsorban szereplő hölgyeknek, hogy igazi önmagukat lássák a tükörben.

Tovább olvasom »
film, rendőr, sorozat, tévé

Már megint egy sorozat, amitől tuti nem szabadulsz

PP-Eletforma

Októbertől ismét bevetésen kedvenc bűnüldözőink. A Reagan família tagjaitól a Zsaruvér 5. évadában sem menekülnek New York utcáinak legveszélyesebb banditái. Az ősz beköszöntével a Universal Channel megörvendeztet minket a nem mindennapi rendőrcsalád korántsem hétköznapi életének legújabb történéseivel, amelyben az izgalmas bűnüldözések mellett a hatalmi harcok és a szerelmi bonyodalmak is helyet kapnak majd.

Tovább olvasom »
film, gyilkos, sorozat, szereplő, tévé

Hogyan lesz hírhedt gyilkosból sorozatsztár?

PP-Eletforma

A Hajsza című sorozat főgonoszát a hírhedt amerikai sorozatgyilkosról, Dennis Raderről mintázta meg a széria forgatókönyvírója. Olyan figurát képzelt el, mint amilyen ő volt a külvilág szemében: boldog családapa, felelősségteljes, dolgozó férj és aktív közösségi életet élő férfi. De vajon ki is volt igazából Rader?

Tovább olvasom »
gyerekműsor, négyes ikrek, sorozat, tévé, vidám

Megérkeztek a négyes ikrek

PP-Eletforma

Négyes ikreknek lenni azt jelenti, hogy a móka és a dráma is megnégyszereződik. Négyes ikrek szüleinek lenni pedig sohasem unalmas, így a Nickelodeon vadonatúj sorozata is számtalan izgalmas és humoros pillanatot tartogat nézőinek. Nicky, Ricky, Dicky és Dawn története szeptember 21-én debütál a gyerekek kedvenc csatornáján.

Tovább olvasom »
BBC, Dan Snow, sorozat, természetfilm

Grand Canyon expedíció Dan Snow-val

PP-Eletforma

Grand Canyon expedíció Dan Snow-val kizárólag a BBC Earth csatornán láthtó. Ebben a sorozatban Dan Snow-t követhetjük, ahogy egy komoly kihívásba fog – átélni és felfedezni a világ egyik legnagyszerűbb kalandját: az első valaha tett felfedezőutat a Grand Canyonban a hatalmas Colorado folyó mentén.

Tovább olvasom »
film, Hawaii Five-O, sorozat, tévéműsor

Újra bevetésen a Hawaii Five-0 elitalakulata

PP-Eletforma

Bár rövidülnek a nappalok, és közelednek a fagyosabb hónapok, a Universal Channel felforrósítja a hangulatot, és újra elrepíti a nézőket a mesés Hawaii-szigetekre! Ötödik évaddal folytatódik a Hawaii Five-0, amelyben minden eddiginél izgalmasabb kihívások és veszélyesebb helyeztek várnak a csapatra.

Tovább olvasom »
film, sorozat, sztár

Az X-akták sztárja meglepő vallomást tett

PP-Eletforma

Végre megtörte a csendet Gillian Anderson, hiszen a színésznő ritkán árul el bármit is magáról. Védi a magánéletét, mert már sokszor megtapasztalta, hogy milyen veszélyei vannak annak, ha túl közel engedi magához akíváncsiskodókat. A közelmúltban viszont megosztott néhány „hasznos” információt magáról, amelyekről eddig szinte sosem mesélt és kiderül belőlük, hogy milyen is ő valójában.

Tovább olvasom »
főzés, Konhyapecérek, sorozat, Tv műsor

Konyhapecérnek álltak

PP-Eletforma

Tolvai Reni, Puskás Peti és Miskovits Marci olyat tett, amit az eddigi életükben szinte soha: főztek! A zenészek és a VIVA műsorvezetője egyenesen New Yorkból, a Greenfield-tesóktól kaptak két magyaros receptet, amelyeket – nem kevés nehézség árán – végül sikerült megvalósítaniuk.

Tovább olvasom »