Facebook hozzászólás
376

Narancsba töltött tonhal – egy üdítő reggeli

Ennél egészségesebb reggelit nehéz lenne kitalálni. Együtt van minden, ami egy napot beindíthat: hal, zöldség, gyümölcslé. A látványa pedig egyszerűen lenyűgöző. 

Már a látványa is „finom”

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb narancs
  • 260 g tonhal konzerv
  • 200 g borsó konzerv
  • 100 g ecetes uborka
  • kakukkfű
  • bazsalikom
  • 200 g növényi sajt
  • 50 ml ketchup

Elkészítés:

A narancs kalapját levágjuk, kiszedjük belőle a húsát és megfordítjuk, hogy a benne maradt lé is kicsöpögjön. A tonhalat összekeverjük a hozzávalókkal, és megtöltjük vele a narancsok belsejét. A narancs húsát turmixoljuk és pohárba töltjük. Nagyon finom hétvégi reggeli.

A tonhalat egyszer már „ráfektettük” egy főtt krumpli ágyra is! Emlékszel a receptre?



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!