karalábé

főzelék, karalábé, petrezselyem, tavasz

Karalábé főzelék

Kandikó Éva

A kulcskérdés a jó karalábé. A jó karalábé elsősorban is nehéz. Másodsorban a levelei nem fonnyadtak, nem sárgák, hanem élénk zöldek és frissek. A gyökér felőli rész sem beszáradt, “öreg”. Ha ezeknek a szempontoknak megfelel, nyugodtan hazavihetjük.

Tovább olvasom »
darált hús, Darált hússal töltött zsenge karalábé, karalábé, recept, tavasz, töltött

Töltött karalábé

Kandikó Éva

Sokaknak nem tűnnek elég zsengének azok a nagyfejű karalábék, amiket a piacon kapni lehet. Pedig azok, és tölteni csak ezek jók. A látszat ellenére nem bonyolult ez a recept, s nem is vesz túl sok időt igénybe.

Tovább olvasom »
életforma receptverseny, karalábé, töltött karalábé

Töltött karalábé 2.

PP-Eletforma

Ismét töltünk, ám ez a recept, amit Ivettől kaptunk egy kicsit más, mint az előző. Választhatunk, ki hogy szereti. Egészen más töltelékkel készül mint a másik mai receptünk,

Tovább olvasom »