kapcsolatok

érzelmek, gyűlölet, harag, kapcsolatok, megbocsátás, probléma, újakezdés

Meg tudjuk-e bocsátani a megbocsáthatatlant?

Krajcsó Judit

Meg lehet-e bocsátani a gyermekkori bántalmazást, elhanyagolást? Ha a társunk szerelmet hazudik, vagy a barátunk elárul? Amikor a  hátunk mögött kinevetnek, vagy szemtől szemben megaláznak? Olyan helyzetek ezek, amelyek még a legegészségesebb lelkületű embert is térdre kényszerítik, sebet ejtenek, amely úgy tűnik, sosem fog begyógyulni…

Tovább olvasom »
információk, kapcsolatok, kommunikáció, közösségi média, online, szülők

Nagyon ciki, ahogy a szüleim viselkednek a neten!

Krajcsó Judit

Gyakran észre sem vesszük, hogy az online világ milyen módon és mértékben veszélyezteti és károsítja a valós kapcsolatainkat. A lájk vadászat érdekében hajlamosak vagyunk alkoholos befolyásoltság alatt olyan fotókat megosztani magukról vagy másokról, ami kényes  lehet a valós, offline kapcsolatokra is.

Tovább olvasom »
élet, előadás, kapcsolatok, művészet, tánc, újjászületés

Újjászületés, ahogy még sosem láttad

Krajcsó Judit

Van-e lehetőség az újrakezdésre, ha elfogyott az energiánk a munkához, a gyerekhez, a lefogyáshoz és a szexhez; ha nem megy már a még jobb teljesítmény és különben is mindegy… Megrázó újjászületés tanúi lehetünk a Tünet Együttes Apropó 2.0 című darabjában.

Tovább olvasom »
bakancslista, boldog élet, célok, elmúlás, irreális, kapcsolatok, krízis, pszichológia

A bakancslista veszélyei

PP-Eletforma

Amikor egy fontos fordulóponthoz érkezünk az életünkben, hajlamosak vagyunk átértékelni mindent, és elhatározni, hogy ezentúl úgy fogunk élni, ahogy mindig is szerettünk volna. Ám az ilyenkor elkészített bakancslista a hétköznapi célok mellett irreális terveket is tartalmazhat.

Tovább olvasom »
alkohol, fánk, farsang, kapcsolatok, tánc, vigalom, zene

Áll a bál, ez már biztos!

Krajcsó Judit

Alig dobtuk ki a karácsonyi bejgli maradékait, még éppen csak elkezdtük a kilóledobálást megtervezni, máris itt a következő megpróbáltatás, a farsangi eszem-iszom, dínom-dánom ideje. A jó hír, hogy a báli szezonban le is rázhatjuk a felesleget. A lakótelepünkön már buli van…

 

Tovább olvasom »
érzelmek, kapcsolatok, lélek, megbántás, munka

5 dolog, amit még ma másképp kell tenned!

PP-Eletforma

Sokan csak a haláluk előtt , vagy nagy betegen döbbennek rá, mennyi minden másképp kellett volna tenniük az életük során. Amíg mindennapjainkat éljük, megfeledkezünk arról, sorsunkról elsősorban mi döntünk. Változtassunk tehát, amíg nem késő, amíg lehet!

 

Tovább olvasom »
jellem, kapcsolatok, testbeszéd

Az igazi férfi a nadrágszíj alá dugja!

Krajcsó Judit

Bizonyára emlékszel arra, ahogy ott állt az út közepén szétterpesztett lábakkal, hüvelykujját beakasztotta a derékszíjába, majd rántott egyet a nadrágján, és mereven beállt, mintha csak azt üzente volna: „Nézd, milyen férfias fickó vagyok!” Gondoltad volna, hogy ezzel a westernhősökre jellemző mozdulattal te magad is a férfiasságodra hívod fel a figyelmet? Légy észnél, hogyan és hová dugod a hüvelykujjadat!

Tovább olvasom »
gyereknevelés, kapcsolatok, szorongás

Ne tűnj el anya! – avagy miért szorong a kisbaba?

PP-Eletforma

Matricaként tapad rád, egy pillanatra sem téveszt szem elől, mert nélküled nem érzi magát biztonságban. A legtöbb totyogó egyáltalán nem anyafüggő, mások viszont csak testközelben képesek „életben maradni”. Min múlik ez? Mikor kezdődik, és meddig tart a szeparációs szorongás? Most minden kérdésedre választ kaphatsz!

Tovább olvasom »
horoszkóp, kapcsolatok, személyiség jellemrajz

Megmondja a csillagjegyed, milyen barát vagy

PP-Eletforma

Mindig kell egy barát, aki kicsit hasonlít ránk, de ugyanakkor különbözőségével válik számunkra vonzóvá, érdekessé.  Kell valaki, akire mindig számíthatunk, akiben bízhatunk, és aki akkor is igazat mond, ha az fáj nekünk. Melyik csillagjegy a mi legjobb barátunk?

Tovább olvasom »
figyelemhiány, kapcsolatok, lélek

Ötperces élvezet a buszmegállóban

Krajcsó Judit

Buszra várakozni élvezetes. Persze csak akkor, ha nem befelé, hanem kifelé fordulsz. Öt perc alatt megismerhetsz egy csomó embert, eszedbe juthat, mikor éltél át hasonló pillanatokat, helyzeteket. Kicsit belebújhatsz a bőrükbe, pár percig élheted az életüket. De ehhez nagyon kell figyelni. Rájuk.

Tovább olvasom »