internet

felmosórongy, internet, porszívó, takarítás, tisztaság iránti vágy, történelem

Vizes rongytól az internetig

László Márta

A takarítás mindennapjaink kikerülhetetlen része. Az évszázadok során ez a tevékenység is rengeteg változáson ment keresztül, új eszközök jelentek meg, új elvárások alakultak ki, idővel pedig egyesek számára még hivatássá is vált. Hogy jutottunk el az ősemberektől az olyan online rendelhető takarítószolgáltatásokig?

Tovább olvasom »
föld, internet, műhold, szolgáltatás

Az ön háza fölött hány műhold kering?

Krajcsó Judit

Gondolta volna, hogy ma már közel nyolcezer különféle űreszköz kering a föld körül? És hogy ezek közül nem egy rendszeresen megfordul Magyarország felett is, némelyik közülük még szabad szemmel is látható az égen? A legérdekesebb azonban, hogy olyan műholdak is vannak, amelyeket napi szinten használunk, mégsem járnak soha a közelünkben sem.

Tovább olvasom »
internet, router, szülői felügyelet, wifi, wifipedia

Mindenki Nessajt keresi!

Krajcsó Judit

A sulin kívüli napok számával egyenes arányban nőnek a youtuberek, bloggerek és vloggerek oldalainak látogatottsági adatai. Miért ne köthetnék össze a fiatalok az izgalmasat a hasznossal és a menőt a szülők kisegítésével.Nekik ad most tanácsot Nessaj.

Tovább olvasom »
internet, laptop, mobiltelefon, repülés, telekommunikáció, wifi

Internet a felhők felett

László Márta

Néhány évvel ezelőtt általános gyakorlat volt az utasszállító repülőgépeken kikapcsoltatni a mobiltelefonokat, elvágva az út közbeni kommunikáció lehetőségét. Ez azonban változóban van: már egyre több légijáraton fedélzeti wifi működik, amire az utasok is csatlakozhatnak.

Tovább olvasom »
biztonság, internet, közösségi oldalak, online, zaklatás

Kiberbiztonságról gyerekeknek: Mit tehet a szülő?

Krajcsó Judit

Tény, hogy a szülők a legritkább esetben tudnak hasznos tanácsot adni gyerekeiknek a kiberbiztonsággal és általában az online térben történő mozgással kapcsolatban. Ezen a héten országszerte sok iskolában tartanak szakértők előadást a nemzetközi kiberbiztonsági hónap keretében, de vannak fő szabályok, amiket a szülőknek is tudni kell.

Tovább olvasom »
csalás, internet, párkapcsolat, profil, táskeresés

Hamis profilok, megvezetett társkeresők

Krajcsó Judit

A Nagy Ő online keresése közben rengeteg csalódás éri az embereket, mert sokan találkoznak hamis információval és/vagy képpel, rosszindulatú linkekkel. Van aki csak egyszerűen valótlant állít magáról, de sok esetben csalók igyekeznek információt kiszedni a gyanútlan áldozattól….De más izgalmak is jöhetnek.

Tovább olvasom »
Európai Parlament, internet, közterek, önkormányzat, online, pályázat, wifi

Legyen a wifi mindenkié!

László Márta

 

Mindenkit megillet az ingyenes, jó minőségű, reklámmentes internetkapcsolat az európai képviselők szerint. A városban élők könnyebb helyzetben vannak, nem úgy a vidékiek. A parlament már a részleteken dolgozik: a következő két évben 120 millió eurót különítenek el erre a célra.      

Tovább olvasom »
celeb, függőség, generációk, gyerek, internet, közösségi média, márka, Való Világ

Jesszusom! Függő a gyerekem?

László Márta

Közösségimédia-függő a magyar fiatalok 30 százaléka, naponta átlagosan 1,8 órát töltenek ezeken az internetes felületeken – derül ki a Vodafone Magyarország és az NRC közös kutatásából, amely a közösségi média és online tartalomfogyasztási szokásokat vizsgálta a fiatalabb, Y és Z generáció, a 16-37 évesek körében – adta közre az MTI. 

Tovább olvasom »
betegség, hirdetés, internet, kutatás, magán praxis, orvos

Interneten nyomozunk orovosok után

PP-Eletforma

A megkérdezett magánorvosok 90%-a a magán egészségügyi szektor fejlődéséről és kiélezett piaci versengésről számolt be, amelyben egyre nagyobb szerepe van az online jelenlétnek, illetve a marketingmunkának – derül ki a Praxis Akadémia legfrissebb kutatásából. A legtöbb információt az internetről szerezzük betegségekről, szakorvosokról, és weblapok, illetve ajánlások alapján döntjük el, végül kit keresünk fel egészségügyi panaszainkkal.  

Tovább olvasom »
adathalászat, adatvédelem, gyerek, internet, online-világ, személyiségi jog

Már több a kütyü, mint az állat otthon

PP-Eletforma

Manapság a modern otthon radikális változáson megy át, ezzel együtt a háztartások összetétele is, ma már átlagosan 2,4 embert, 0,3 háziállatot és 6,3 csatlakoztatott készüléket találunk lakásonként. A készülékek egyre fontosabb szerepet játszanak a mai otthonokban – derült ki egy felmérésből. 

Tovább olvasom »
internet, kiállítás, kutatás, múzeum, szokások

Minden második budapesti jár múzeumba

PP-Eletforma

Kórusok éjszakája, Múzeumok éjszakája, Színházak éjszakája mind-mind már országos méretűvé és jelentőségűvé nőtt események, bár e kulturális szórakozási formákat a többség egy szűk réteg privilégiumának gondolja. Egy 2016-os kutatásból viszont az derült ki, hogy a múzeumok és kiállítások látogatása a lakosság mintegy harmadának jelent kikapcsolódást.

Tovább olvasom »
alkohol, gyerekek, internet, kedvenc oldalak, magány, számítógép, tartalom

Elképesztő, mit néz a gyerek!

PP-Eletforma

Kevesebbet kommunikálnak a gyerekek világszerte – derült ki a Kapersky Lab legújabb,  a gyerekek számítógép-használati szokásairól szóló jelentésből. Az elemzés azt mutatja, hogy alapvetően a fiatalok elsősorban játszanak a világhálón, és több hozzáférésük van a felnőtt tartalmakhoz, mint egy évvel ezelőtt! Sőt, több oldalt nyitnak meg, amelyek a kábítószerekről, az alkoholról és a cigarettáról szólnak. Ez utóbbi téma különösen az észak-amerikai, és a nyugat-európai fiataloknak fontos.  

 

Tovább olvasom »
digitális világ, internet, kontroll, kutatás, online, veszélyek

Online világ: előnyök és hátrányok

Krajcsó Judit

A legtöbb családban téma a biztonságos internetezés és a családok túlnyomó része szeretné, ha gyermeke internetbiztonsági oktatást is kapna. Nyolc éves korig általában a közös okostelefon, tablet és laptop használat jellemző a családokra, 11 éves kor fölött azonban 10-ből már 9 gyermek rendelkezik saját okostelefonnal. A gyermekek döntő többsége bármikor hozzáfér az otthoni WiFi-hez – állítja a  Vodafone Family legutóbbi kutatása.

Tovább olvasom »
adatbázis, hackertámadás, internet, jelszó, kiberbűnözők, számítógép

Veszélyben az adatbázisunk

PP-Eletforma

Szeretjük a digitális eszközöket, könnyebbé teszik a kommunikációt, és képesek rengeteg adatot, információt tárolni. De miközben ismerjük az internethasználat veszélyeit is, mégsem figyelünk a biztonságra. Milyen óvintézkedéseket kellene tennünk?

Tovább olvasom »
internet, Klausz Melinda, közösségi média, új könyv

Megosztok, tehát vagyok

László Márta

Klausz Melinda könyve az ember életszakaszain keresztül mutatja be az új technológia jelentette kihívásokat, betegségeket, problémákat és megoldási módszereket. Esettanulmányokkal és tippekkel vezet végig az adatvédelemtől a közösségimédia-stressz szindrómán, az internetes zaklatáson át a like-csalásokig és a generációk közötti különbségek bemutatásáig. A kötet segítségével választ kaphatunk arra is, hogy miért ragaszkodnak a mostani gyerekek és fiatalok a közösségimédia-felületekhez, és bizony nekik már a digitális hagyatékukról is rendelkezniük kell…

Tovább olvasom »
bűncselekmény, internet, internet biztonság, IT védelem, photoshop

A jövő bűnözői: a háztartási eszközök!

PP-Eletforma

Tavaly év végén derült fény arra a tényre, hogy mennyire sebezhetőek a válogatás nélkül internetre csatlakozó háztartási eszközök vagy elektromos készülékek, azaz az IoT-k (“Internet-of-Things”), amikor több százezer IoT készülékből álló hadsereg együtt hatalmas globális botnetként támadta az internetet. Ezeket az eszközöket gyakran aggasztóan könnyű feltörni, ugyanis a gyártók csak olyan alapvető biztonsági szoftverrel látják el őket, amelyek alapértelmezett jelszavakkal rendelkeznek és nincs lehetőség szoftverfrissítésre, ezáltal védtelenek maradnak.

 

Tovább olvasom »
biztonság, internet, jelszó, levelezőprogram, online

Ha ilyen a jelszavad, köszi, már be is léptünk

Krajcsó Judit

Az internetfelhasználók többségéről elmondható, hogy nem használnak megfelelő jelszót ahhoz, hogy hatékonyan védjék magukat az online térben. Rossz jelszavakat hoznak létre és olyan alapvető hibákat követnek el, amelyek messzemenő következményekkel járnak. De milyen legyen a jó jelszó?

Tovább olvasom »
biztonság, gyerekek, internet, számítógép, szülők, veszély

Szólj apádnak, ő ezt jobban tudja!

Krajcsó Judit

Bár az anyák sok mindenhez értenek, a gyerekek által használt digitális eszközök biztonságáról többnyire az apák gondoskodnak, tőlük kérnek és kapnak tanácsot az internetet használó gyerekek. A legégetőbb kérdés ma mégis a gyermekek online biztonságának megteremtése.

Tovább olvasom »
allergén, élelmiszer, internet, kockázat, NÉBIH, vásárlás

Az internetes élelmiszer-vásárlás veszélyei

PP-Eletforma

Napjainkban az élelmiszerek vásárlásához is egyre többen választják az internetes beszerzési formát. Az új lehetőségek azonban újfajta kockázatokat is rejtenek. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat, hogy elkerüljük az internetes élelmiszer-vásárlás veszélyeit.

Tovább olvasom »
függőség, internet, önbizalomhiány, önkép, szelfi, személyiségzavar, viselkedés

A szelfi függőség 10 biztos jele

Krajcsó Judit

Van, aki már az ébredését is kiposztolja, aztán a kávéját, az ebédjét, a családját, a szerelmét és napjának szinte minden mozzanatát, miközben azt lesi, hányan kommentelik és lájkolják. Mikortól beszélhetünk beteges függőségről, személyiségzavarról? Azért csak figyeld magad…

Tovább olvasom »
Class FM, Facebook, fogadás, internet, Morning Show, Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs ezt most nem ússza meg!

PP-Eletforma

Sebestyén Balázs hírhedten Facebook-ellenes műsorvezető, ám most mégis saját oldalt kell kreálnia a legnépszerűbb közösségi portálon. Ha nem lesz 250 ezer követője november közepéig, törölheti magát, ha igen, akkor tovább kell működtetnie, – nagy bánatára. Vajon megússza?

Tovább olvasom »
edzés, internet, motiváció, mozgás, sport, sportruházat, tervezés, zene

4 apró trükk, ami megkönnyíti az edzést

Krajcsó Judit

Egyre többen igyekeznek a mozgást mindennapjaik részévé tenni, de bármennyire is lelkes az ember, mindenkivel előfordulhat, hogy belefásul a mindennapos rutinba és elveszti motivációját. Léteznek azonban apró trükkök, amelyekkel megkönnyíthetjük az edzőterembe vezető utat és új lendületet vihetünk edzéseinkbe.

Tovább olvasom »
Facebook, féltékenység, internet, megcsalás, mobiltelefon, párkapcsolat, pénz, sms, titok

Őszintén! Te is belenézel a párod mobiljába?

Krajcsó Judit

Szabad az gazda, vagyis az okostelefon! A magyar férfiak és nők nem titkolnak semmit párjuk előtt, sokan azt is megengedik, hogy partnerük belenézzen az üzenetekbe, Facebook profiljukba. A mobilon való társkeresés nem annyira gyakori, aki pedig használja és sikerrel jár, törli is az alkalmazást – derült ki a notebook.hu online kérdőíves kutatásából. 

Tovább olvasom »
előadások, internet, küldetés, Nick Vujicic, pozitív gondolkodás, zaklatás

Nick Vujicic újra Magyarországon!

Krajcsó Judit

Az iskolai és internetes zaklatás áldozatainak segítése, az együttműködési készség javítása, az elfogadó és befogadó szemlélet kialakítása – ez a fő missziója Nick Vujicic második magyarországi látogatásának, aki saját példáján keresztül szeretné támogatni a fiatal nemzedéket és megmutatni számukra a nehézségekben rejlő lehetőségeket.  A kéz és láb nélkül született világhírű tréner és motivációs prédikátor a Nem Adom Fel Alapítvány meghívására érkezik ismét Magyarországra 2016. szeptember 21-22-én, és tart előadásokat a Tüskecsarnokban.

Tovább olvasom »
balaton, internet, Petőfi Rádió, PetőfiLive, Zamárdi

Kattanj rá a STRANDra a neten!

László Márta

Még egyszer utoljára felrobban a Balaton mielőtt véget ér az idei nyár, elstartolt a STRAND Fesztivál, a Petőfi Rádió fesztiválja. Összeszámolni sem könnyű a fellépőket, naponta több tucat koncert, beszélgetés és változatos program várja a fesztiválozókat a zamárdi szabadstrandon.

Tovább olvasom »
anorexia, cyberbulling, depresszió, gyerek, internet, lélek, online, rémálom, zaklatás

Behálózott gyerekeink

Krajcsó Judit

Az online zaklatás sokkal veszélyesebb a gyerekek számára, mint ahogy azt a szülők gondolják. A fenyegetésnek, online bántalmazásnak komoly egészségügyi következményei is lehetnek. Vannak rémálmai a gyerekednek? Esetleg étvágytalan, depressziós? Aggódhatsz…!

Tovább olvasom »
család, felügyelet, internet, konfliktus, közösségi oldalak, kutatás, online, számítógép, veszélyek

Az már nagyon ciki, mikor anyád is bejelöl!

Krajcsó Judit

Képzeld, ez a büdös kölök nem jelölt vissza! Neked ismerősöd? Nézd már meg, mit művel ott fent – kérte tőlem napokban a húgom, aki aggódik a közösségi oldalon ügyködő gyereke miatt. Egy kutatás is megerősítette, hogy komoly családi veszekedések okozója az internet. Nálatok mi a helyzet?

Tovább olvasom »
fertőzés, internet, kánikula, menzesz, nőgyógyász, nyár, strand, wellness

Jobb félni…!

László Márta

Réteges öltözködéssel kezdődik a nők egészségvédelme a szélsőséges időjárás közepette. Az egyik nap szélviharral, esővel, 17 fokkal tör be a hidegfront, a másikon 32-vel a kánikula. Nincs idő folyton ruhatárat cserélni – mondja Dr. Rucz Árpád, a Róbert Magánkórház szülész-nőgyógyász osztályvezető főorvosa.

Tovább olvasom »
internet, külföld, nyár, repülőgép, roaming díj, takarékosság, utazás

Így is takarékoskodhatunk külföldön

László Márta

Előrelátó tervezéssel számos apróságnak látszó, de fontos dolgon lehet pénzt spórolni a külföldi nyaralás alatt. Még akkor is, ha egy utazási irodán keresztül foglalunk csoportos utazást busszal vagy repülővel. Az Invia az eddigi tapasztalatait felhasználva összegyűjtött pár hasznos tudnivalót, amelyek segíthetnek abban, hogy a magyar turisták olcsóbban telefonáljanak, étkezzenek, vagy éppen béreljenek autót a vakációjuk alatt.

Tovább olvasom »
internet, párválasztás, pszichológia, szabadidő, szimpátia, társkeresés

Csak sétálj velem, aztán meglátjuk!

PP-Eletforma

Naponta százezrek keresik az igazit, és ismerkednek a hazai internetes társkereső oldalakon. Azt gondolnánk, hogy a világhálón kialakult románcok fő mozgatórugója a közös értékrend, de legújabb kutatások szerint az ismerkedés első szakaszában egyáltalán nem ez számít. De akkor mi?

Tovább olvasom »
biztonság, chat, gyerekek, internet, játék, kábítószer, szülői felügyelet

Mit csinál a gyerek a neten?

PP-Eletforma

A Kaspersky Lab legújabb kutatása szerint a gyerekek legtöbb online idejüket közösségi oldalakon emailezéssel vagy chateléssel (67 százalék) töltik. Második helyen a játékportálok szerepelnek (11 százalék), amiket az alkohollal és drogokkal kapcsolatos információkat tartalmazó weboldalak követnek (9 százalék).

Tovább olvasom »
androidos szülői felügyelet, app, böngészés, digitális családfő, gyerek, internet, letöltés, számítógép

Tudd, mit csinál a gyerek az interneten!

PP-Eletforma

A mai gyerekek két összefüggő világban élik életüket, így offline és online is különböző veszélyek leselkednek rájuk. Ráadásul a mai tinédzserek sem szeretik, ha a szülők túlzó felügyelettel szeretnének bepillantást nyerni az online életükbe. De akkor mit tehetnek a tudatos szülők? Mire érdemes odafigyelni gyerekeink viselkedésével kapcsolatban és milyen eszközök vannak a segítségünkre, a nagyobb felügyelet elérése érdekében?

Tovább olvasom »
internet, jéték, Nickelodeon, nyár, sorozat, szoftver, szünidő, tévé

Építs játékszoftver-birodalmat a szünidőben!

Krajcsó Judit

Új élőszereplős sorozat indult június 6-ától minden hétköznap a Nickelodeon műsorán, amelyben a csatornától megszokott módon szerepet kap a gyerekek tanítása is. A sorozat 12 éves szereplői egy iskolai tudományos feladat megoldásaként alkotnak olyan mobil alkalmazást, ami akár az év játékává is válhat. A gyerekcsatornának kiemelten fontos az edukáció, így a sorozat indulásával párhuzamosan Facebook-játékot is indított, amelynek nyertesei nyári táborban tanulhatják meg könnyed, játékos formában a programozás alapjait.

Tovább olvasom »
hamisítás, internet, kert, NÉBIH, növényvédő szer

Így irtanak ők!

PP-Eletforma

Kétszer is hamis növényvédő szerre bukkantak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal munkatársai. A NÉBIH idén is folytatja a növényvédő szerek hamisítása elleni harcot. Az egyik esetben lakossági bejelentésre intézkedett a hivatal, míg a másikban egy interneten kapható növényvédő szert vontak ki a forgalomból a szakemberek.

Tovább olvasom »
holland légitársaság, internet, közösségi oldal, nyeremény

Ezt mondd ki sokszor, sokszor, sokszor

László Márta

Nagyon sok országban nem május első, hanem második vasárnapján ünneplik az anyukákat. Ide tartozik Hollandia is. Az ország királyi légitársasága ebből az alkalomból indított mozgalmat. Azt szeretnék, hogy az emberek többször mondják édesanyjuknak a legszebb szót: szeretlek!

Tovább olvasom »
internet, párkapcsolat, társkeresés

Párt keresek! De most azonnal!

PP-Eletforma

Az ünnepek alatt gyakran nagyobb nyomás nehezedik az egyedülállókra mind a család, mind a barátok felől, sokan teszik fel a kérdést a szingliknek, vajon mikor találnak már társra vagy kezdenek neki a keresésének. Az ELITTÁRS 553 fő megkérdezésével készült felméréséből kiderült, hogy az egyedülállók az ilyen típusú nyomás ellenére is pozitívan értékelik a karácsonyt.

Tovább olvasom »
film, internet, káros, pornó, serdülő, tartalom

Magukra hagyott tinik: a pornó, mint gyógyír? Na, ne!

PP-Eletforma

Bár tízből hét kamasz a szüleitől várná el, hogy felvilágosítsák a szexuális életről, kérdéseikre mégis inkább az interneten keresnek választ, vagy a barátaikhoz fordulnak. A fiatalok 72%-a látott már pornót, sőt a fiúknál ez az arány eléri a 86%-ot – derül ki az Iskolamarketing és a Free Association 14–19 éves fiatalokkal készített legfrissebb online felméréséből.

Tovább olvasom »
budapest, család, internet, kiállítás, program, vásár

800 program 2 helyszínen 1 nap alatt! Menjetek játszani!

PP-Eletforma

Nyolcszáz számítógépes és hagyományos játék, nemzetközi cosplay verseny,  ESL Dél-Kelet Európai bajnokság, valamint a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkit mozgásra csábító, különleges sportprogramok is lesznek az idei budapesti Windows 10 PlayIT Show-n, Kelet-Közép-Európa legnagyobb játékkiállításán és vásárán. A 2015-ben SuperBrands díjjal elismert rendezvényre nemcsak gamereket, hanem minden játékot, mozgást és szórakozást kedvelő felnőttet és gyereket várnak a szervezők.

 

Tovább olvasom »
digitális világ, Európai Parlament, internet, szerzői jogok

Felteheted a Facebookra Dávidot!

László Márta

Nem korlátozná az Európai Parlament a középületek és köztéri műalkotások fényképeinek közzétételét: így döntött a Ház az új európai szerzői jogi szabályozás előkészítéseként. A Bizottság által 2015 végén benyújtandó javaslatnak egyensúlyba kell hoznia a szerzők és a fogyasztók jogait és érdekeit, mondták a képviselők. Javítani kell az internettartalmak határokon átnyúló elérhetőségét, ugyanakkor a televíziós programok és filmek esetében van létjogosultsága területi engedélyeknek.

Tovább olvasom »
instagram, internet, profil, szelfi

Semmit sem rejtegetünk, avagy így instázunk mi

PP-Eletforma

Miközben a szelfi az egyik legidegesítőbb fotótéma, a többség mégis szívesen készít önarcképet, bárki számára elérhetővé tesszük az Instagram-profilunkat, és inkább nézegetünk, mintsem tartalmat töltünk fel – derült ki a Crane közösségi megkérdezéséből, amely hazánkban elsőként mérte fel a magyarok Instagram-használati szokásait. A népszerű fotómegosztó alkalmazás hazai celebtrónjáért túlnyomó részt hölgyek versengenek, míg a márkáknál a divaté a főszerep.

Tovább olvasom »
Facebook, függőség, internet, internet függőség, kutatás, okostelefon

Jó eséllyel te is függő vagy, ha nem is látod be

PP-Eletforma

Ha függőségről beszélünk, általában a drogok, a cigaretta vagy az alkohol az, ami először eszünkbe jut, pedig napjainkra teljesen természetesnek vesszük, hogy gépek nélkül szinte már létezni sem tudunk. E-mailt írunk telefonunkról, miközben kedvenc műsorunk megy a tévében és még az is lehet, hogy közben a számítógépünk kijelzőjén bámuljuk valamelyik ismerősünk legfrissebb Facebook bejegyzését.

Tovább olvasom »
gyerek, internet, kampány, zaklatás

Online gyűlölködés – mit tehetünk ellene?

PP-Eletforma

Az országos kampány indul Add Friend elnevezéssel, melynek célja, hogy felhívja a gyerekek és a fiatalok figyelmét a gyűlölködés negatív következményeire és bátorítsa őket a nem megfelelő online viselkedés határozott elutasítására. Mit tehet a szülő és mit a gyerek a gyűlölködéssel szemben?

Tovább olvasom »
anyák napja, családi élet, internet, kapcsolat

Különleges ajándék Anyák napjára?

PP-Eletforma

Anyák napján a legjobb ajándék nem biztos, hogy a legdrágább is. Az édesanyák leginkább annak örülnek, ha minél több időt tölthetnek gyermekeik között, ha van lehetőség nagy beszélgetésekre. Akkor is, ha a gyerek esetleg -ahogy mostanában egyre több fiatal – külföldön él.

Tovább olvasom »
család, gyerek, internet, okostelefon

Mit kezdjünk a digitális bennszülöttekkel?

PP-Eletforma

A Telenor legújabb felmérése arra kereste a választ, hogy milyen szerepet tölt be a technológia a hazai családok életében. A válaszokból az is kiderült, hogy a gyerekek többsége internetképes telefonnal rendelkezik, a szülők azonban egyelőre nem fordítanak elegendő figyelmet a kicsik netes védelmére.

Tovább olvasom »
biztonság, internet, párkapcsolat, társkeresés

A sikeres online társkeresés titka

PP-Eletforma

Az online társkeresés rohamosan növekvő népszerűsége miatt az ismerkedés biztonsága is egyre fontosabb. Az ELITTÁRS összegyűjtötte, mit érdemes szem előtt tartani 2015-ben azoknak, akik a világhálón keresik a szerelmet.

Tovább olvasom »