Facebook hozzászólás
196

Halál a konyhában- gyilkos élelmiszerek

Aflatoxinok a paprikában, tisztítószer a tojásban, higany a tonhalban, rákkeltő anyagok a kolbászban, dioxin a tejben, DDT az anyatejben – a modern élelmiszer-termelés és élelmiszer-feldolgozás árnyoldalai…

Benda Judit gyógyszerész, egészség-tanácsadó tart előadást a Kétezeregy Kiadó gondozásában megjelent Halál a konyhában – Gyógyszerek és vegyszerek a táplálékunkban című könyv kapcsán.

Az ingyenes előadás időpontja: 2007. február 7. (szerda) 18.00 óra

Helyszíne: Humusz Ház, 1111 Budapest Saru u. 11.

Eva Kapfelsperger és Udo Pollmer könyve annak idején a fogyasztóvédelem komoly hullámát indította el Németországban, s hatásaként számos pozitív változás történt. A Der Spiegel szerint a könyv „riasztólövés” ételeink és környezetünk szennyezettségére vonatkozóan.

A Halál a konyhában c. könyv az élelmiszer-biztonság alapvető kérdéseivel, ezek hátterével és a lehetséges megoldásokkal foglalkozik.

Info: http://ketezeregy.hu/



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!