dal

dal, Kiss Ramóna, művészet, Radics Gigi, RTL, show, tehetségkutató, X-Faktor, zene

Radics Gigi és Kiss Ramóna együtt

László Márta

Szombaton startol az X-Faktor 2017-es évada az RTL-en! A 20 órától induló showműsor újabb izgalmas estéket ígér! Ha semmi mást nem ígérek, csak azt, hogy női mentorként mutatkozik be a varázslatos Radics Gigi, új műsorvezetőként Kiss Ramóna, az már szerintem szuper! A hölgyszíveket pedig megnyugtatom: Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti sem maradhat ki semmiből!

Tovább olvasom »
dal, Irigy Hónaljmirigy, Pápai Joci, új klip, Varga Győző

Így se láttad még a dalos Pápai Jocit!

László Márta

Az év egyik legnagyobb slágerének paródiájával mér újabb csapást a rekeszizmunkra az Irigy Hónaljmirigy. Varga Győző, a népszerű csapat tagja Pápai Joci huszár mentéjét húzta magára, hogy az Euróvíziós Dalfesztivál magyar favoritjának bőrébe bújjon. A klip nemrég debütált, az IHM-es fiúk pedig hűen önmagukhoz csak annyit ígérnek: új szerzeményük nem handabanda!

Tovább olvasom »
Aranylemez, dal, kémia, siker, sztár, Zséda

Bravó! Zséda már most nagyot szólt!

László Márta

Zséda új lemeze nagyot szól: nem kellett hozzá 8 hét, hogy a Kémia című album elérje az aranylemez minősítéshez szükséges példányszámot. A többszörös platina és aranylemezes énekesnő több év zenei anyagát sűrítette egyetlen korongra. Jól tette: az ütős album hamar népszerű lett.

Tovább olvasom »
Advent a Bazilikánál, budapest, dal, flashmob, jótékonyság, sztárok

Valami történt a Bazilikánál

Krajcsó Judit

A múlt héten, advent harmadik vasárnapján az ünnepi hangulatot még meghittebbé varázsolta négy hazai sztár, akik Leonard Cohen Hallelujah című számát adták elő egy jótékonysági flashmobon. Ha lemaradtatok róla, akkor most hallgassátok, a negyedik gyertya mellé!

Tovább olvasom »
Akusztik, dal, MTVA, pályázat, show

Van egy jó dalod? Ide vele!

László Márta

Idén is keresik azt a dalt, amelyet egy egész ország együtt dúdol majd. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap nyilvánosságra hozta az idei pályázati feltételeket, amelyek alapján az előadók nevezhetik műveiket a hazai dalválasztó műsorban való megmérettetésre.

Tovább olvasom »
dal, romantika, Sipos F. Tamás, Sláger TV, új dal, új klipp

Kell a szerelem Sipos F. Tamásnak

László Márta

Sipos F. Tamás nevét többnyire a Republic és az Exotic együttesek kapcsán lehetett hallani, pedig az énekes szólóban is rendszeresen fellépett. Néhány év kihagyás után most vadonatúj, romantikus dallal jelentkezett. A címe: Kell a szerelem!

Tovább olvasom »
dal, klip, tehetség program, Zséda

Ki ez a fiatal férfi Zséda mellett?

Krajcsó Judit

Zséda már több mint egy éve munkálkodik a Nemzeti Tehetség Program védnökeként, ahol mentoraltja Balogh Tamás, a tehetséges jazz zongorista és zeneszerző. Közös munkájuk eredményeképp született meg a Szórd fényed rám! című dal.

Tovább olvasom »
dal, ének, szavazás, verseny, zene

Erre fogjuk most a legtöbb sms-t nyomni!

Krajcsó Judit

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogató versenye a Dal 2016, immár ötödik alkalommal ad teret a ritmusnak, az érzelmeknek, az igényes zenének. Január 23-tól keressük Magyarország Dalát, amely képviseli majd hazánkat 42 másik országgal együtt a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon.

 

 

Tovább olvasom »
dal, Euróvíziós Dalfesztivál, MTVA, műsor, pályázat

Van egy dalod? Elő vele!

PP-Eletforma

November 25-éig lehet jelentkezni a Dal című műsorba. A már hagyományosnak mondható produkció célja, hogy a szakmai zsűri és a közönség közösen találja meg azt a Dalt, amely 2016. májusában, Stockholmban Magyarországot képviselheti a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon.

Tovább olvasom »
dal, közönségszavazat, Magna Cum Laude, Tájról Tájra, új szám

Sördal Tájról Tájra Mező Misivel

PP-Eletforma

A Magna Cum Laude bemutatta új, slágergyanús szerzeményét, mely egy sörmákával közös pályázat eredményeként született meg. A Tájról Tájra című dalban azon öt hazai település szépségeit éneklik meg, amelyek a legtöbb szavazatot gyűjtötték be A legjobb otthon elnevezésű pályázaton.

Tovább olvasom »
dal, fesztivál, magyar, ünnep, zene

Vasárnap Te is ünnepeld velünk a Magyar Dal napját!

PP-Eletforma

Új helyszínen, régi és új fellépőkkel ünnepli a Klubrádió a Magyar Dal napját. Szeptember 11-én, az ország hét vidéki nagyvárosában, és közel húsz budapesti helyszínen szól majd a zene. Az egynapos fesztiválon a legismertebb magyar dalok, dallamok mellett ritkán hallott előadók is megszólalnak majd.  

Tovább olvasom »