csók

csók, Heves, megcsalás, romantika, szenvedély, teszt

A férfiak harmada ezt nem tartja megcsalásnak

László Márta

Szigorúbban veszik a megcsalást a nők, 86 százalékuk már a csókot is idesorolja, míg a férfiaknak mindössze 66 százaléka. A hölgyek a partnerüket is jobban megválogatják, a férfiakhoz képest kisebb arányban fordul elő velük, hogy olyannal csókolóznának, akinek a nevét sem tudják. Ugyanakkor mind a nők, mind a férfiak majd fele már az első randin csókcsatába keveredik – ez derült ki egy Nagy Csóktesztből.

Tovább olvasom »
beruházás, csók, építőipar, uniós forrás

Húzóágazat?

PP-Eletforma

Az építőipari beruházásokkal szemben magasak és bizakodóak az elvárások az uniós forrásoknak és a CSOK-nak köszönhetően, kérdés azonban, hogy a kormányzati előrejelzések hatására lesz-e, aki a beruházásokat megvalósítja?

Tovább olvasom »
Asha, Bálint-nap, csók, elefánt, Fővárosi Állat- és Növénykert

Ketten vagytok (j)egyek

László Márta

A közelgő Bálint-nap jegyében február 11-étől 14-éig a szerelmespárok ketten egy jeggyel látogathatják a Fővárosi Állat- és Növénykerte! A jogosultság igazolásához csak annyi kell, hogy belépéskor csókot váltsanak egymással!

Tovább olvasom »
csók, párkapcsolat, randi, szex, társkereső oldal

Az aputestű férfiak és a szomszéd lányok éve volt

Krajcsó Judit

2016 a mackós férfiak és a szomszéd lányok éve volt. A helyesírási hibák és a túl szexi képek sem az adatlapokon, sem az üzenetekben nem számítottak menőnek. Az első randikon a szexszel ellentétben a csók szinte mindenkinek belefért, és az sem volt baj, ha a férfi virággal érkezett a találkozóra- derült ki a Csajok Pasik tavalyi felméréseiből.

Tovább olvasom »
2016, csók, év szava, nyelvészet, párválasztás, szerető

A mutogatni való szeretők éve volt

Krajcsó Judit

A családi otthonteremtési kedvezmény rövidítése, a csok lázba hozta a fiatalokat, így lett az év szava. A filterbuborék az ifjúság körében vált népszerűvé, míg 2016 antiszava a párváltás lett. Vajon a bulibáró és a bélradír melyik kategóriában győzedelmeskedett?

Tovább olvasom »
csók, esküvő, felmérés, házasság, online, párkapcsolat, randi, szex

Szex az első randin

Krajcsó Judit

Már egy-két levélváltás vagy telefonbeszélgetés is elég ahhoz, hogy randevúra menjünk valakivel. Az első randin általában jöhet az első csók, minden ötödik online társkereső szerint pedig a szex is – derült ki a Lovebox.hu legfrissebb felméréséből. Szerintetek a nők vagy a férfiak bújnának hamarabb ágyba?

Tovább olvasom »
csók, fertőzés, fesztivál, hpv, méhnyakrák, óvszer, szex, szűrés

A rákom egy csókkal kezdődött…

PP-Eletforma

A fesztiválszezonban megugrik a felelőtlen alkalmi együttlétek száma, pedig naponta csaknem egymillió új nemi beteget regisztrálnak világszerte. Bár az óvszer sok esetben védelmet nyújt, bizonyos vírusok egy hevesebb csókkal is képesek terjedni, míg orális szex közben szinte az összes nemi betegség elkapható.

Tovább olvasom »
Asha, Bálint-nap, csók, elefántborjú, Fővárosi Állat- és Növénykert, gyerekek, szerelmespár

Dúl a szerelem az Állatkertben is!

László Márta

Hétvégén a szerelmespárok ketten egy jeggyel léphetnek be az Állatkertbe, ha a bejáratnál megcsókolják egymást! Díjmentes lesz a belépés a 14 éven aluli gyermekeknek is. Vasárnap délelőtt 11 órakor pedig felköszöntik Ashát, az elefántborjút, aki ezen a napon ünnepli harmadik születésnapját!

Tovább olvasom »
csók, párkapcsolat, szer, szex

Mire jó a csók?

PP-Eletforma

Az erotikus vagy intim csókot a világ legtöbb kultúrájában ismerik. A felnőttek legnagyobb része ismeri azt a különös, izgalmas, zavarba ejtő és gyönyörteli érzést, amit egy szenvedélyes csók okoz. De elgondolkodott-e már azon, hogy miért is csókolózunk?

Tovább olvasom »
csók, Valentin nap, verseny

Párizsba repíthet egy csók

PP-Eletforma

Egy magyar startup fejlesztésének köszönhetően a világon először hazánkban szerveznek élő, video-streamingen alapuló csókversenyt február 14–15-én. Az ingyenes ANGL alkalmazással selfie-ző szerelmesek okostelefonos közvetítéseit az egész országból, sőt a határon túlról is várják. A nézők, barátok a legjobb streameket „echo-kal jutalmazhatják, a nyertes szerelmeseket pedig csókjuk egy hosszú hétvégére Párizsba repíti.

Tovább olvasom »
csók, szex

Egészségesen erotikus drog!

PP-Eletforma

Vannak nők, akik már a csókolózás hatására is képesek eljutni az orgazmusig. Az eredmény: a fokozódó szexuális izgalom.Sokszor nagyon rémisztően hat a heves nyelvhasználat csók közben. Ilyenkor szegény partner “köpni, nyelni” nem bír, nemhogy levegőt venni. 

Tovább olvasom »
csók, férfi, nő, szex, vágy

A nyáladtól indulok be…

PP-Eletforma

A tudósok, akik kezdik megérteni a csók biokémiáját, azt állítják, hogy a nyál növeli a szexuális vágyat. Egy tanulmány azt is felfedte, hogy a nők 66 %-a, a férfiaknak pedig 59 %-a véli úgy, az első csók eldöntheti a párkapcsolat sorsát,

Tovább olvasom »
csók, kapcsolat, személyiség

Csókolj meg! – Megmondom, hogyan szeretsz!

PP-Eletforma

Egy nagyon édes, elgondolkodtató és érdekes idézetet találtam nemrég, amely a csókot veszi górcső alá mint az egyik legárulkodóbb cselekvésünket! Nem kis utazásra hív: te vajon hogyan szoktad megcsókolni a barátodat/barátnődet? És vajon ez mit jelent? Szerelmet, vágyakozást, szenvedélyt, vagy csak meleg szeretet?

Tovább olvasom »
csók, kapcsolat, szeretet, szex

Egy csók és más semmi?

PP-Eletforma

Manapság a csók és a puszi néha fura dolog: a délszaki népek előszeretettel cuppantanak friss ismerősük arcára, míg az északi népek igencsak felháborodnának egy melegebb ölelésen is. Persze a csók lehet júdási is: a maffiafőnökök így jelölik meg bérgyilkosaik számára az áldozatot.

Tovább olvasom »
boldogság, csók, szex

Ha szeretsz, megcsókolsz!

PP-Eletforma

A legapróbb részletekig vizsgálták a csókot. Kiderült, hogy jótékonyan hat az egészségre, a testi és szellemi jóérzésre, sőt, fogyaszt is. Jó hatásán kívül fennáll a herpesz-fertőzés, a mononukleózis átvitelének veszélye, de abban a percben ki gondol erre?

Tovább olvasom »