Facebook hozzászólás
259

Bruschetta pirítóssal

Bruschetta. Nem saláta, nem krém, de nagyon finom és előre elkészíthető előétel vagy vacsora. Hogy menniyre fokhagymás vagy fűszeres, ezt mindenki maga döntheti el.

Kell hozzá 5-6 darab érett paradicsomhoz, 5 gerezd fokhagyma, bazsalikom, só, bors ízlés szerint és olivaolaj, pirítós

 

Az érett paradicsomot apró kockára vágjuk, hozzákeverjük a reszelt vagy összetört fokhagymát és a fűszereket. Kis olivával összekeverjük és mehet a hűtőbe. Akkor a legfinomabb, ha legalább egy órát állt a hidegben. A pirítósokat locsoljuk meg egy kis extra szűz olivaolajjal és halmozzuk rájuk a bruschettát. Gazdagíthatjuk parmezánnal vagy mozzarellával, de sajt nélkül is nagyon fionom és könnyű étel.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!