Facebook hozzászólás
60

Nálatok mennyire mennek gördülékenyen a dolgok?

Nyugi, nem a családi logisztikára gondolunk itt, hanem valami sokkal izgalmasabb témára! Nyakunkon a nyirkos, hideg idő, amikor mindenki behúzódik az otthonába, és beltéri programokkal üti el a hosszú őszi, téli estéket.

Ilyenkor aki csak teheti, bújik a takaró alá, és persze ha mód van rá, nem egyedül! Persze sokszor klassz takaró nélkül élvezni egymás társaságát, de azért a takaró alatti pajzánkodásnak is megvan a maga bája. Főleg akkor, ha simán megy minden. De miért is ne menne? Olvass tovább, és megtudod, mire kell felkészülni!

Ne csak a kert legyen nedves!

Míg az őszi és téli időben az eső és a latyak természetes kültéri jelenség, addig a Pajkos Pajtás síkosítóit inkább beltéri használatra ajánljuk – arra viszont nagyon! Ez korántsem jelenti azt, hogy ne lenne jó a szexuális életetek, hiszen rengeteg aktív és izgalmas nemi életét élő pár alkalmaz síkosítókat. Hogy miért is?

Egyrészt olykor testi adottság, ha valaki nem nedvesedik eléggé, másrészt az életkor, sőt, egy-egy gyógyszeres kezelés is hatással lehet a nedvesedés mértékére. Így aztán ne szégyelljétek bevonni síkosítót a játékba, nem minden esetben az izgalom fokmérője a nedvesség.

Ha már eljutottak oda, hogy beszereztek egy-két síkosítót, akkor ne riasszon el benneteket a széles választék! Segítünk benne eligazodni!

Mikor melyiket?

Nem egyszerű eldönteni, ezért hoztunk nektek most egy kis összefoglalót.

  • A vízbázisú síkosítók az úgynevezett jolly jokerek. Ezekre szinte senki sem allergiás, használható óvszerrel vagy pesszáriummal együtt is.
  • Az olajbázisú síkosítókra ugyanez már nem mondható el, ugyanakkor tápláló és hidratáló hatásúak. Bónusként nyugtatják a nyálkahártyát, valamint csökkentik a fertőzések kockázatát is.
  • Anális élvezethez kifejezetten a magasabb minőségű, szilikonos síkosítókat ajánljuk. Fontos azonban kiemelni, hogy nem mindegyik vízálló, sőt, akad olyan is, amely a szilikonalapú szexjátékszereket károsíthatja.

Fontos, hogy minden olyan esetben kötelező a síkosító, amikor nem hüvelyi behatolás történik, mert így csökken a sérülés lehetősége! Óvintézkedés gyanánt nem árt kisebb felületen kipróbálni, hogy biztosak legyetek abban, hogy nem okoz allergiás reakciót, illetve fontos tudni azt is, hogy milyen célra szeretnétek használni! 

A Pajkos Pajtás webshopjában zavartalanul tudtok nézelődni, és anélkül időzhettek el egy-egy terméknél, hogy bárki megzavarna titeket. Van tehát lehetőség válogatni, de azért ne álljatok meg egy darabnál! Hosszú lesz a tél!

Élvezzétek az ízeket!

Ha azt hitted, itt a vége, akkor azért felhívjuk a figyelmedet arra is, hogy akár extra síkosítókkal is meglephetitek egymást. Vannak ugyanis olyan termékek, amelyek melegséget okoznak, amelyek kellemes bizsergést indítanak el, vagy amelyikkel további kellemes ízeket érezhetsz a szádban, amikor a párodat kényezteted. 

Ugye, már nem is bánod annyira, hogy a kinti lucskos időjárás miatt kénytelenek vagytok otthon időzni? Csak ki ne hagyjátok a síkosítót a buliból!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!